Over deze site

overig — simber op 30 augustus 2006 om 13:10 uur

Deze site is een verzamelplek voor de recensies, verslagjes en andere artikelen die ik geschreven heb voor Het Parool, Theatermaker, het Theaterjaarboek en de rest. Meestal gaat het over theater.
Sinds april 2015 ben ik hoofdredacteur van Theatermaker / Theaterkrant.nl. De stukken ik sindsdien schrijf voor Theatermaker en Theaterkrant.nl staan niet langer hier. Ook staan er nog een heleboel minirecensies en blogs op het reeds lang overleden Moose.nl.

Ik schrijf inmiddels niet heel veel meer voor Het Parool, en het duurt soms een tijdje voordat ik er aan toe kom om de stukken hier te plaatsen. De versies op deze site zijn mijn versies; de versie in de krant is nog bewerkt (soms ingekort) door eindredactie.

Ander werk

Naast artikelen voor Boekman, 609, SICA, Nachtkritik en andere opdrachtgevers die op de site te vinden zijn, werk(te) ik ook als schrijver en adviseur voor de volgende opdrachtgevers:

Daarnaast heb ik zo nu en dan publieke optredens.

Ik ben bereikbaar via info[at]simber.nl.

0 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 Simber | powered by WordPress with Barecity