Verkiezingsnacht Bingo 2012 edition

niet-theater — simber op 5 november 2012 om 09:00 uur
tags: , , , ,

Morgennacht is het zover: dan weten we of Obama four more years krijgt of dat het Witte Huis gaat naar een steenrijke Mormoon met goed haar. Maar voor het zover is moeten we eerst de verkiezingsnacht zien te overleven. En we weten wat dat betekent: oeverloos gelul, obligate filmpjes en staat voor staat de uitslag afwachten. Maar kijken doe je toch…

Verlicht daarom de wachttijd en verhoog de feestvreugde voor heel uw gezelschap met de geheel geüpdate versie van de verkiezingsbingo, nu met de meest actuele clichés, memes en voorspellingen. Acht verschillende bingokaarten die u tijdens het zappen tussen NOS en CNN zo snel mogelijk moet proberen te vullen.

Download (15,1 MB)

Kerst Bingo

niet-theater — simber op 24 december 2008 om 13:30 uur
tags: ,

Bingo!Blijkbaar beviel de Obama-bingo: NRC.Next vroeg mij om een Kerst-bingo. Die staat vandaag (24/12) in de krant, prachtig vormgegeven door Emmelien Stavast.

Download de PDF versie (1,2 MB)

Verkiezingsnacht Bingo

niet-theater — simber op 3 november 2008 om 20:31 uur
tags: , , , ,

Iets heel anders: het verslag van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen morgennacht wordt natuurlijk beresaai. Verhevig je verkiezingsfeestje daarom met bijgevoegde set van acht bingokaarten. Zap tussen de live verslagen van NOS en CNN en signaleer zo snel mogelijk alle quotes, videobeelden, namedropping, instant duiding en commentatoren-commentaar. Hilariteit verzekerd!
Ook te gebruiken als drink-spel!

Download (4,2 MB)

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 Simber | powered by WordPress with Barecity